choose language

Deutsch Français 日本語 简体中文

Steel HR “Hello!” Message

0

Comments

12 comments

Please sign in to leave a comment.

  • Avatar
    m2470309791

    Same problem, what should we do?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Zane

    Try to reboot your Steel HR by pressing and holding the button for 20 seconds.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    kent_eller

    I have already attempted that. Pressing and holding the button has no effect. Last time I spoke with support I was told that this is a “known issue” and that it was being referred to a senior team member. My understanding is that they are working on a firmware update. I don’t understand how a firmware update could be installed on the watch if the watch has no ability to connect with any device.  

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    hatzidakis

    I am also having the same issue - It says Hello. The sensor underneath is no longer flashing.

    Nor can i reset.

    Has this been answered?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    kent_eller

    Support is now telling me that it is a hardware problem and that I should pursue an exchange from Amazon. (I purchased the watch about 11 months ago). Previously I was told that this was a “known issue” and they were working on a firmware update. I have requested that they refer the issue higher up in the company. Meanwhile I have a useless watch!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    m2470309791

    I am a Chinese and I purchased it about 12 months ago so I can't exchange a new watch now. :(   And Chinese support told me they don't provide paid repairs    :(

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    lapulga89

    Hey guys I was facing the same issue since my last update a few days ago. I solved the problem by just putting the watch on the charger and let it charge for several hours. I put it there this morning, and as I came back this evening, the hello message disappeared and it showed the 100% loaded screen. So maybe the rollback of the apparently defect update only works when it is being charged. Good luck guys

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    jimmy

    I am having the same problem, did you guys have this problem sorted?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ignaciosomoza

    Same problem for me....

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ricky_r

    Dame problem. New watch. Never used 😤

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    pierrot2909-io

    Same issue. I never used my watch and it’s a brand new one... very unhappy about this product and support.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    jrnic1978

    Having same issue after update tonight, anyone got a fix to this?

    0
    Comment actions Permalink
0

Didn't find what you were looking for?

New post
To preserve the Withings Forum as a place of kindness, mutual support, and interest for the products and services provided by Withings, I am committed to:
  • Be courteous and participate in the community with a spirit of friendliness and understanding
  • Respect all users on the forum
  • Avoid controversy or quarrel
  • Ensure that my messages do not infringe on the rights, reputation, image, or privacy of others
  • Avoid any and all discussions which contain insulting or discriminatory comments
  • Abide by the full terms and conditions outlined here

Note that this community is supported by its members, not the Withings Support Team.

If you need assistance because of an issue which would not be resolved through troubleshooting, such as a product with physical damage, please contact our Support Team.