choose language

Deutsch Français 日本語 简体中文

Thermo stopped displaying names

13

Comments

41 comments

Please sign in to leave a comment.

  • Avatar
    colonelmarquand

    I have an update:

    Greetings from Withings!

    Please know that our Development Team is well aware of the issue and they're currently investigating the case to come up with a resolution as soon as possible.

    Thank you for your kind understanding and I sincerely apologize for the trouble this is causing you.

    So they’re aware of it and are working on it! 🙂

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    roby2037

    I found a workaround !!!

    Just modify the names in the App, for instance adding o removing a letter.

    The new names are get synchronized and visible again after some minutes.

    If you don't see any change retry after a while.

    It's recommended to leave the phone close to Thermo.

     

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    robert.tomaszewski2

    Hey roby2037!

    It works! Thank you for the hint! The workaround was so obvious that I did not think it can be so easy :)

    In my case it was sufficient to add an extra space to my first name, save, then immediatelly remove the space and save again.

    I think the device, Thermo or BPM must do a sync prior to display the correct names. It seems that it does not have to go through the whole measurement process. In my case it was enough to turn on BPM and, by long pressing, switch it off. It had to sync somewhere in between. Next session - all names fixed! :)

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    briankorbell

    I can confirm roby2037' s workaround worked or me. Please take the time to upvote his entry until it gets to the top. I placed an extra space behind each first name and tested the thermo 15 minutes later. It was not near my phone.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    jdavidpeters

    Same issue here!! Also version 5.2.2 broke the BPM Connect blood pressure monitor! Hopefully they fix ASAP!!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    wgumaa

    Ok strange things are now happening. Yesterday I posted that I had the same issue. Just now, the 3 names I had have reappeared. It seems that is now registering temps and assigning them. 

    What’s strange is they appear in the healthmate app and not in the thermo app.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    wgumaa

    Can any one else confirm?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rdalger

    Excellent! Some kind of weird cache issue. I removed a letter from the ends of both names to try it and the names did start showing again but the names displayed were not missing the letter.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    wgumaa

    Btw I didn’t change the names. Or put spaces etc.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    r.grandmaison

    I changed my name by removing three letters and then all names appeared on the BPM Connect.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    cdharris

    My Thermo has started working correctly again.   Was there another update?

    0
    Comment actions Permalink
13

Didn't find what you were looking for?

New post
To preserve the Withings Forum as a place of kindness, mutual support, and interest for the products and services provided by Withings, I am committed to:
  • Be courteous and participate in the community with a spirit of friendliness and understanding
  • Respect all users on the forum
  • Avoid controversy or quarrel
  • Ensure that my messages do not infringe on the rights, reputation, image, or privacy of others
  • Avoid any and all discussions which contain insulting or discriminatory comments
  • Abide by the full terms and conditions outlined here

Note that this community is supported by its members, not the Withings Support Team.

If you need assistance because of an issue which would not be resolved through troubleshooting, such as a product with physical damage, please contact our Support Team.