choose language

Deutsch Français 日本語 简体中文

Error message thermo stays

1

Comments

18 comments

Please sign in to leave a comment.

  • Avatar
    carrig

    [2] Factory reset Thermo. Hold button until you see Select. Quickly press the button 6 times at the next phase (I think it says factory reset). Then quickly press the button 5 times at the next phase (I think it just said reset). Thermo will turn off.

    [3] Delete and re-install the Thermo app. You will need to login again.

    [3] Follow installation instructions per screen.

    Hope you all have success. It worked here. Only downside is I have a fever. 🤒

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    donald.kronenberg

    I’m having the same issue. I get an error (2557) when trying to remove the device from my old phone. My new phone shows it’s connectwd and setup, but the Thermo keeps saying “go to Thermo.withings.com

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    shadonan

    Hi therealmatthias,

    Did you try factory resetting the device? Did you try unpairing and repairing + reinstalling the Thermo?

    Hope it works with that.

    Best regards

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    carrig

    Same issue. Happened after a battery replacement and my Thermo is bricked. I’ve tried all the re-setup options and I get errors when I try to remove the device. The support from withings is terrible.

    Update: finally found the customer service number, which is. It displaying correctly on Safari through the iPhone.
    +1 (800) 961-5127

    I was able to get through and they solved my issue.

    [1] Remove Thermo from Bluetooth devices through iPhone settings

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    donald.kronenberg

    Thank you!! Factory reset and reinstalling the app worked. Feel better

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    kktay281

    Thank you! Your solution solved the problem. The only thing I want to add is that by step two, you mentioned hold the button until you see “select”, this I did not get. What I got was “setup”. After that I was able to get to factory reset accordingly. 👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    jimandamy

    Followed these directions and reconnected. Now my thermo doesn’t respond to a button press; only the setup process comes on after holding the button down for a while.
    This is so infuriating
    I have my whole family battling fevers.
    What a piece of garbage

    UPDATE: it wouldn’t respond to any button press so I took out the batteries and put them back in and it started responding again

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    josicsuzana

    It’s not working for me. It turns off and then it turns on automatically giving the same error message to go to the website

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    gregory

    Same issue for me. I see the factory reset, press 5 times and it switches off.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rafaelabayasqueiroz

    It’s not working for me. It turns off and then it turns on automatically giving the same error message to go to the website and when a try setup : connection unsucessful iphone can no longer to "thermo10". forget this device and pair it again. UPDATE: it wouldn’t respond to any button press so I took out the batteries and put them back in and it started responding again

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ichigo

    I suggest you remove the Thermo from the Bluetooth settings of your phone before performing the factory reset. Make sure also to enable the Bluetooth permission for the Thermo app. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    hhpallas

    I have:  1.  Factory Reset  2. Removed/Installed App  3. Replaced batteries -- dozens of time.  I always get Connection Unsuccessful.  I have contacted Website and not getting back specific instructions to resolve.  I have the scales, the blood pressure monitor, and synched to Apple Watch and iPhone.  This has been exceedingly frustrating.  The batteries went dead and I replaced them and here I am hours and DAYS of frustration, plus went to store for new batteries assuming the new batterie at home had gone bad, etc. etc. etc.  The system knows the Thermo is there.  It just will not connect.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    hhpallas

    I resolved.  I removed Thermo 42 from "MY DEVICES" under iPhone Bluetooth settings and reset.  

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    maurice

    Same issue here, My Thermo doesnt show up while search device.

     

    factory reset comes on the screen when i follow the steps above. but when i pres 5 times the device turns off and on again.

     

    After that i tried again but seems like nothing helps.

     

    PS its a brand new device, received today.....

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    bbq80888

    Same issue here, My Thermo doesnt show up while search device.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    insomnyak21

    So I have the same issue and tried the steps that carrig noted and still didn't work.

    Here's my steps on my iPhone that made it work. 

    1. Made Sure my iPhone was up to date.

    2. Remove The Thermo bluetooth pairing named "Thermo C6".

    3. Deleted The Thermo App.

    4. Factory Reset the Thermo via steps below

    - Hold button until you see SETUP

    - Pressed the button 6 times until I saw FACTORY RESET

    - Pressed the button 5 times until it turned off

    5. Installed The Thermo App from the App Store.

    6. Login to my account and followed the steps.

    - Selected the option I Don't Have a WIFI Network during the setup process

    7. Turned the device on and no longer seeing the "go to thermo.withings.com" 

    8. Try to take temp > works.

    This weirdly enough worked for me, only difference between carrig’s steps and mine was the exact steps I took above.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    s_shaaban

    I tried everything recommended on this page yet nothing worked.
    Eventually I removed the Thermo from the App and tried to set it up from scratch as a new device but that did not work either. I also tried going back to the factory setting and it did not help.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    kktay281

    I am having the same issue as mentioned by therealmatthias.

    It started showing the "go to thermo.withings.com" a couple of days ago. I try to do a new installation but not successful.

    How does one do a factory reset for this device?

     

    Look forward to some advice.

    Best Regards

    -2
    Comment actions Permalink
1

Didn't find what you were looking for?

New post
To preserve the Withings Forum as a place of kindness, mutual support, and interest for the products and services provided by Withings, I am committed to:
  • Be courteous and participate in the community with a spirit of friendliness and understanding
  • Respect all users on the forum
  • Avoid controversy or quarrel
  • Ensure that my messages do not infringe on the rights, reputation, image, or privacy of others
  • Avoid any and all discussions which contain insulting or discriminatory comments
  • Abide by the full terms and conditions outlined here

Note that this community is supported by its members, not the Withings Support Team.

If you need assistance because of an issue which would not be resolved through troubleshooting, such as a product with physical damage, please contact our Support Team.